Wie is GJ-PROJECTS Group ?

 

Als familiebedrijf zijn we vandaag uitgegroeid tot een toonaangevend dienstverleningsbedrijf waar kwaliteit & professionalisme, op vlak van brandveiligheid ten gunste van particuliere (zelf-)bouwers, woningeigenaars, immokantoren, architecten en studiebureaus,hoog in het vaandel wordt gedragen.

GJ-Projects is een dynamisch en snel groeiend bedrijf dat sinds 1998 gestart is met de verkoop en het onderhoud van blusmiddelen. Sinds 2000 leveren en plaatsen wij bovendien ook brandmeldcentrales, sprinklersystemen, noodverlichting, automatische blussystemen, enz. Kortom bieden wij u het totaalpakket inzake brandbeveiliging.

Ook voor deskundig advies omtrent signalisatie, evacuatieplannen en opleiding voor het gebruik van blusmiddelen kan u bij GJ-projects terecht.

GJ-Projects is een begrip als het gaat om service aan onze cliënten. Kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle service, vakkundig en vriendelijk personeel, dat alles is voor ons vanzelfsprekend. Door zeer goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij diensten en producten aanbieden, die een uitstekende prijs kwaliteit verhouding hebben.

Onze medewerkers worden geselekteerd niet alleen op hun opleidingsniveau, maar ook op kwaliteiten zoals klantvriendelijkheid, flexibiliteit, vermogen om te luisteren. Zij staan altijd voor u klaar om u te helpen en te adviseren. Wij nemen de tijd voor u en gaan uitgebreid met u uw wensen doornemen. En dat waarderen onze klanten enorm.

GJ-Projects werkt geheel conform de geldende NBN-normen. Bovendien zijn al onze toestellen BENOR- en CE-gecertificeerd. GJ-Projects staat - naast de toepassing van de wettelijk opgelegde vereisten - garant voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Deze meerwaarde, welke GJ-Projects Group u kan bieden, is in belangrijke mate het gevolg van de ruime ervaring van haar zaakvoerder en medewerkers, de algemene en specifieke opleidingen welke zij hebben genoten en de optimalisatie van een aantal belangrijke werkprocedures binnen de onderneming.

De oprichtende zaakvoerder is van opleiding Preventieadviseur en bovendien veiligheidscoördinator met een werkervaring van meer dan 15 jaar ervaring.

Samen kan hij en zijn medewerkers (ingenieurs, deskundigen & arbeiders) u een breed spectrum van werkervaring aanbieden van hoogstaande kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Zo zijn wij onze concurrentie voor altijd voor!

Meer info omtrent wie GJ-Projects is en waarvoor we staan kan u terug vinden op deze site.