Afbeeldingsresultaat voor onderhoud brandbestrijdingsmateriaal

GJ-Projects biedt het onderhoud aan van diverse brandbestrijdingsmiddelen zoals blussers, haspels, hydranten, noodverlichting, detectiesystemen en rookkoepels. Na het onderhoud ontvangt u telkens een technisch nazichtgetuigschrift, waarop eventuele opmerkingen worden vermeld.

Onderhoud van brandblussers

Het onderhoud van de brandblussers gebeurt volgens de norm NBN S21-050.
Bij het jaarlijks nazicht wordt een interne markering op de blussers aangebracht waardoor aan de hand van een door ons opgemaakte inventarisatielijst eenvoudig een nacontrole kan gebeuren. Onze techniekers beschikken over het nodige materiaal om toestellen van verschillende merken te onderhouden.

Onderhoud van haspels, hydranten en persslangen

Het onderhoud van de haspels gebeurt volgens de norm 3671-3. 

Tijdens het nazicht wordt de haspel volledig afgerold en wordt er een debietmeting voorzien. Vijf jaarlijks wordt ook een drukproef uitgevoerd.

Onderhoud van noodverlichting

Het onderhoud van de noodverlichting gebeurt volgens de norm NBN C71-100 en EN 50172.

Onderhoud van branddetectiesystemen en rookkoepels

Het onderhoud van detectie-installaties gebeurt volgens de norm NBN S21-100. Onze techniekers zijn gespecialiseerd om diverse systemen te controleren.

Het jaarlijks onderhoud van de brandbestrijdingsmiddelen is verplicht voor bedrijven en wordt sterk aangeraden aan particulieren. Steeds meer verzekeringsmaatschappijen en overheidsinstellingen leggen verplichtingen op omtrent het nemen van maatregelen op het vlak van brandbeveiliging. GJ-Projects alle systemen volgens de norm.

Contacteer ons voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.