Afbeeldingsresultaat voor diensten brandveiligheid

 DIENSTEN // ONDERHOUD

Het is van groot belang dat u als gebruiker van brandbeveiliging uw brandblusapparaten en brandhaspels laat controleren door GJ-Projects. wij voeren elk onderhoud uit volgens de belgische norm nbn s21-050 en dit op alle type toestellen van alle leveranciers. Brandblusapparaten kunnen ook hervuld, hersteld en herkeurd worden door ons. alleen zo bestaat de zekerheid dat in geval van brand de voorzieningen betrouwbaar en adequaat kunnen worden ingezet.

 

DIENSTEN // VERHUUR

Wens je je brandbeveiliging voor je bedrijf niet aan te kopen maar te huren? Of wil je brandblusapparaten huren voor een feestje of event? Wij verhuren reeds brandblusapparaten vanaf 1 dag. De toestellen kunnen geleverd of afgehaald worden. vraag uw offerte op maat aan.

 

DIENSTEN // ADVIES 

De wetgeving omtrent brandveiligheid binnen bedrijven wordt steeds strenger en moeilijker. Wij staan u graag bij in het verduidelijken van de wetgeving, het optimaliseren van de brandveiligheid binnen uw bedrijf en het actief blijven ondersteunen van onze klanten teneinde een zo veilig mogelijke omgeving te creëren voor u, uw medewerkers en uw investering.