Rookmelders-actie tot en met 31/12/2016:

OPTISCHE ROOKDETECTOR KIDDE 10Y29 - 4+1 actie

 

20,00 euro (excl. verzendingskosten *)

optische detector is milieuvriendelijk en reageert het snelst op langzaam smeulende branden. Die kunnen bijvoorbeeld ontstaan wanneer een brandende sigaret op de bekleding van een stoel of bank valt. Dit type brand komt veel voor in woningen en maakt deze detector dan ook zeer geschikt voor toepassing thuis.

De compacte 10Y29 optische rookmelder van Kidde heeft een ingebouwde lithiumcel met een levensduur van 10 jaar, en wordt na montage van de bodemplaat automatisch geactiveerd door deze simpelweg op de bodemplaat te draaien. De centraal geplaatste test- en "hush"-knop laat toe het akoestisch signaal te testen of het alarm gedurende 10 minuten te onderdrukken bij bijvoorbeeld het ontstaan van dampen bij het koken. Bij het testen is het alarmsignaal gedurende de eerste 4 seconden zacht, vervolgens loopt deze op tot de volle 85 dB. Dit voorkomt gehoorschade tijdens het testen. De bodemplaat is voorzien van een extra sabotagebeveiliging. Dit voorkomt ongewenst verwijderen van de melder. Wanneer de melder een te lage batterijspanning heeft en aan vervanging toe is, waarschuwt deze u ±60 dagen van tevoren door middel van een knipperende LED. Dit voorkomt dat u 's nachts gewekt wordt door een luide pieptoon. Pas ±30 dagen voor vervanging klinkt het akoestisch signaal.

De optische sensor is beschermd door middel van een insectengaas zodat onechte meldingen tot een minimum beperkt worden.

 

(*) Verzendingskosten: <2kg 6,40 € / <10kg 8,70 € / <30kg 14,75 € / >30kg 20,00 € / >100kg 27,00